Idrott=Kul eller inte...?

 
Jag vet att jag inte uppdaterat på ett tag men jag har inte kommit på några inlägg att göra. Hur mår ni? Bra hoppas jag! Idag har hela skolan varit på påskbergsvallen (hoppas jag säger rätt) och haft olika grenar, jag hade längdhopp, 60 m, 600 m, slingan och stöta kula. Ganska roligt bara att idrott är inte direkt min grej. Jo, fotboll, simning, badminton och slalom. Men det är annat det.

Tips - Filipinos!

Redigerad i Photoshop - Nikon Coolpix p500
 
Idag hade jag tänkt att tipsa er om ett par kex som heter Filipinos. Filipinos finns i två olika sorter, ljus kex överdraget med äkta mjölkchoklad (Den blåa förpackningen, bruna kexen) och mörkt kex överdraget med vitt chokladöverdrag (den vita förpackningen, vita kexen).
Min personliga favorit är helt klart dem vita, dem smakar annorlunda men är ända så himla goda! Dem bruna kexen känns liksom som man redan har smakat på, typ som chokladfingrarna ni vet?
Kexen är uppskattade av hela familjen, förpackningsstorleken är 135 gram och dem säljs på Ica för cirka 14 kr.
 
Det finns väl inte så mycket mer att säga helt enkelt, supergoda och lätt värt att testa!
 
 
 

Rabattkod - Upbrand

(Och ja jag är medveten om att jag stavade fel på rabatt)

Idag tänkte jag dela med mig utav en rabattkod jag har fixat till er hos Upbrand.se. Rabattkoden är giltig till och med 30 april så ni har 6 dagar på er att använda den!
Rabatten ger er 20% på hela erat köp. Om ni vill ha 20% rabatt så ska ni ange MYDAY när ni ska betala så dras det automatisk av 20% på hela erat köp.