Info - Skolan

 
Okej, så i måndags började jag skolan och det var ganska nytt för oss alla i den klassen jag har gått i eftersom våran skolan och en annan skola har slåts ihop. Alltså går F-2 (vi har F i stället för 0) på vardera skola, 3-6 går i den skolan jag inte har gått i och 7-9 går på min "gamla" skola.
Alltså skulle jag och min klass flytta till en annan skola, vi hade delat upp klassera sedan tidigare, A och B. Jag går i A och det är jag glad över, dock kom en av mina bästa vänner i klass 6B.
 
Hur som helst så går ju jag i 6:an och det innebär natiolla prov till våren och betyg till både jul och sommaren. Därför vill jag att ni ska veta att jag kommer prioritera skolan före bloggen. Alltså kommer allt som har med skolan att göra, läxor, förhör, ämnen, prov och allt annat komma före min blogg. Självklart kommer det hända roliga saker också, jag kommer få en egen iPad, det kommer bli skolfoto, vi kommer simma, det kommer nya ämnen som språk (jag har valt spanska) och hemkunskap.
 
Detta gör jag för att jag vill ha så bra betyg som möjligt, jag vill gå ut ur 6:an och känna att jag gjorde mitt allra bästa och jag kunde inte gjort något bättre. Om jag prioriterar bloggen före skolan kommer jag kanske lämna in läxor försent och få F på prov, och det vill man ju inte, eller hur?
 
Jag kommer absolut försöka blogga med minst 1 inlägg per vecka men jag måste ändå tänka på skolan först. Jag kan ju inte skippa en vecka i skolan bara för att skriva 5 inlägg per dag till er.
 
Även om detta ser ut som att jag inte bryr mig ett skit om bloggen så har ni fel, bloggen är ett av mina absolut bästa saker som har hänt mig och ni är det absolut bästa jag vet men jag hoppas ni förstår detta.
 
Detta är absolut inte bara jag som gör utan i princip varenda bloggare, instagrammare och youtuber så det ska vi inte få något hat över.
 
Det tar tid att fixa ett instagraminlägg, det tar tid att fixa ett blogginlägg och det tar tid att fixa en video.

Planera, that's life.

 
Idag sitter jag vid min dator och kalender. Jag ska skriva in en hel del saker som kommer hända i skolan, träningar m.m och sedan ska jag fixa blogginlägg till er, jag ska redigera ett par bilder och uppdatera på min instagram. Så japp, det är min dag idag.
Jag ska även försöka skaffa den där bloppisen jag skrev om och fota alla kläder till det troligen.
 
Men det kommer komma upp ett litet infoinlägg om skolan och bloggen senare idag så ni vet vad som kommer hända, men byeee!

Skola imorgon....

 
Imorgon börjar jag skolan, ska man säga yey? No. Alltså, imorgon kommer jag börja en ny klass 6:an för att vara exakt, vilket betyder nationella prov, äcklig mat, tidig morgon, NEJ. Gud, kan det bara inte vara sommarlov typ 500 år till, vem skulle skadas av det? Exakt, ingen.
 
Men jag funderar på att börja en bloppis med kläder jag aldrig använder, är för litet med mera. Vad tycker ni? Yes or no?