Recension - Gunry's "Virgin Olive"

 
Idag tänkte jag berätta lite om vad jag tyckte om Gunry's ansiktsmask i Virgin Olive. Så denna ska innehålla Olive Oil & Shea Butter vilket jag tror den gjorde, märkte inte så mycket av just det. Men denna mask ska göra huden len samt frächa upp den vilket jag absolut tycker att den gör. Huden blir både len och fräch. Och inte nog med det så tycker jag den tog bort lite små finnar och smuts man hade i huden.
 
Man ska ha på masken i ungefär 10-15 minuter och då ska den ha stelnat, jag hade på den i 15 minuter men tycker att den hade stelnat några minuter innan. När man skulle tvätta av den (man skulle alltså inte dra av den) så smetade den runt sig väldigt mycket och det tog ganska lång tid att verkligen få bort allt vilket är ganska synd. Men annars har jag nog inte mer att tillägga, masken finns att hitta på Gunry's hemsida och säljs på bland annat Gekås för 5 eller 10 kr styck.
 
 

Stan, Sims, Tjejkväll.

 
Idag har jag varit på stan. Igen. Yes. Men, till skillnad från i onsdags köpte jag bara en klänning och en smoothie maskin (äntligen!). Okej, jag måste tillägga att jag inte är något stort klänningfan men denna klänningen var bara så himla underbar att jag inte kunde motstå!
Dessutom satt den väldigt fint på så varför inte?
 
Jag kommer inte visa några bilder på den då det är troligen denna jag ska ha på skolavslutningen och jag vill tyvärr inte visa er än, men snart!
 
Sedan ska jag ha en liten tjejkväll ikväll, vi ska äta, titta på Hunger Games, äta, testa ansiktsmasker och lite smått och gott. Men nu vill jag spela sims... Dock funkar det inte för en uppdatering som ska ta typ ett år på sig! AHHH.

Sims 4!

Har ni sett dem nya Sims 4 filmerna!? Åh gud vad jag vill ha det! Allt verkar så enkelt, smart och praktiskt! Men om jag köper Sims 4 när det kommer ut kommer mitt Sims 3 bara ligga och skräpa, aja, vi får se hur det går. Men skulle ni vilja ha Sims inlägg här på bloggen?
 
Här har ni filmerna!
 
 


------------