The Cinnamon Challenge - Feat. Littlesister

 
The Cinnamon Challenge, den legendariska challengen (är det ett ord? Borde vara det) som ingen har klarat (tror jag? Upplys mig ↓), nu testade även jag och min lillasyster på denna, som jag skrev på min Instagram, NEVER AGAIN.
Min lillasyster försökte svälja det direkt vilket blev, inte så lyckat. Jag däremot höll det i min mun och försökte svälja det efter en stund, och gud, en av dem idotiotiskaste (det ordet borde finnas med i ordboken) sakerna jag har gjort.
Jag spydde, inte som med magsjuka med nästan. Det smakade delvis förjävligt (förlåt för ordvalet) och sedan som kom kräkreflexerna, U S H. Testa absolut, ALDRIG detta hemma.
 
Klippet finns att kolla på min Instagram (@mydayishappy, FÖÖÖÖLJ) om du vill kolla.

Maria Åkerberg + Photoshop 😍

Klicka på bilden för att komma till hemsidan.
 

Först och främst, tillbaka till Photoshop, YES! Sitter på min laptop så jag har Photoshop precis framför mig vilket är underbart, gud vad jag har saknat det!
 
För det andra, igår fick jag två saker från märket Maria Åkerberg ifrån min mamma. En såkallad "Refining mask" som jag har testat förut, superbra. Hjälper mot finnar. Den andra heter "Aha & Jojoba peeling" vilket ska vara en skrubb och dessa ska då funka superbra tillsammans.
 
Jag har inte testat skrubben så jag återkommer! ツ
 
 
Vilken är din favorithudvårdsprodukt?
 

Sjuk + Mobilbloggar

 
Sååå... Jag är sjuk. Vi hade fotbollsmatch igår (första för säsongen) och sen när jag skulle gå och lägga mig kunde jag inte somna. Låg vaken i kanske en timme innan jag kunde somna, bara för att vakna några timmar efter det. Somnade, vaknade i princip hela natten. Så när jag vaknade på morgonen var jag väldigt himla trött (fin mening), kände mig yr och var påväg att få en astmaattack (googla om ni inte vet vad det är). 
 
Så nu ligger jag här, ska kolla på En Delad Värld, vilket btw är en av dom bästa svenska serierna som har kommit till denna värld.
 
Bilden är redigerad i Avairy och Camly som är två av mina favoritappar att redigera bilder med, super och gratis! 
 
Vad har ni gjort idag?