Gunry, Kubiss & Topz

 
För några (en hel del faktiskt) veckor sedan fick jag hem ett paket av Gunry (☚ länk) som jag hade tänkt dela med mig här på bloggen. Anledningen till att det är så sent är för att min laptop har varit helt omöjlig att jobba med, så bilderna här är helt oredigerade.
 
Klicka på bilderna för att komma till Gunry's hemsida med produkterna.
 
Dessa tre ansiktsmasker, Passion peel off är en djuprengörande mask som ska bevara och rena hyn. Denna mask drar man av.
Blemish mud ska rengöra dina problemordåden i ansiktet, fräscha upp huden och få den klar och ren.
Hot chocolate renar huden ifrån smuts och olja, samt gör huden mjuk och fräsch. Selfheating här!
 
(Märket är Montagne Jeunesse och säljs i Sverige av Gunry)
Gunry's egna Nail Polish Remover, själv älskar jag sånna här eftersom det är mycket enklare. Fri från aceton, super!
 
Två av deras produkter ut "Olive" serien. Handkräm från "Body Olive" och en dagkräm från "Face olive". Ingen större lukt, ser krämiga och härliga ut!
Dock är jag inte så förtjust i handkräm men min mamma tar nog den mer än gärna. 😉
 
Tyvärr hittar jag inte dessa produkter på deras hemsida.
Deras topz märke hittade jag två produkter från, Topz bomullspinnar med olja och Topz avsminkningssarvetter.
Älskar redan Gunry's sminksarvetter sedan tidigare så jag tror jag kommer gilla dessa också. ツ
 
BILDFEL, KÖRSBÄRSBLOM INTE KÖRBÄRSBLOM
Sista sakerna, två stycken tvålar! Hemma använder vi Gunry's tvålar ganska ofta och finner inget fel. Luktar gott. Körsbärsblom och Citron & Marängpaj.
 
 
Inlägget är sponsrat. Texterna, åsikterna och bilderna är mina egna.
 

Frisören. <3

Igår var jag och klippte mig och boom! Såå himla nöjd, hon klippe kanske några centimeter och fixa sedan det riktigt lockigt. Har försökt själv att få det såhär men det slutar alltid dåligt. Nu ska jag sitta framför datorn och fixa lite videos till youtube troligen, har även fixat lite blogginlägg.
 
Själv älskar jag att gå till frisören (nu i alla fall), för några år sedan var det helvetet. Hur är det med er? ♡

Dator !?

(Brist på bilder, okej?)
 

Sitter här i min stol på rummet, och nästan skakar, alltså gud. Jag skulle sätta på min laptop idag för att redigera lite bilder då jag har photoshop där. Sen när jag skulle sätta på den stod det att den behövde göra något men att inga bilder skulle försvinna, i värsta fall nyinladdade filer. Så nu ikväll fixade vi så att den fick göra vad den behövde. Nu står det "Create file fail. Kan inte repareras automatiskt", och jag är så himla rädd att alla min bilder ska försvinna därifrån.
 
Jag har ju flera bilder från när vi var utomlands, i fjällen och andra bilder från typ fem år tillbaka som inte är sparade någon annan stans. Jag har tänkt att jag ska spara dom någon stans men det har bara inte blivit av, så snälla håll tummarna för mig nu. Får ta att beställa något att spara allt på när jag beställer en grej från Elgiganten.
 
Cross your fingers for me ♡🙏