#Delena

 
Okej, så för ett tag sedan bläddrade jag runt bland "Delena" (Damon & Elena i The Vampire Diaries för er som fattar noll just nu) videos och hittade bland annat, den översta "Fifty Shades Of Delena" och låt mig bara säga. Jag tittar på denna varje dag och tröttnar aldrig. Videon är gjord av en galen bra redigerare (säger man så?) som heter kateFGMP på youtube.
Personen har en massor av andra grymma videos också för er som vill kolla på dom också!

Andra videon är "Delena rain kiss" för er som har missat det, när Damon och Elena kyssar varandra i regnet, G U D. Först, ÄNTLIGEN! Sedan, tittar på denna varje dag, tröttnar aldrig, speciellt på den där repliken "Promise me this is forever".  Bästa.
Videon är uppladdad av en person som heter DelenaDesires.
 
Bara jag som har varit en Delena sedan "Hello Brother"? Första repliken Damon sa till sin bror, dör. Och för er som har hoppat på på vägen, är dom inte söta tillsammans? Bara jag som vill att dom ska bli tillsammans igen utanför The Vampire Diaries?

Bio - Cirkeln

 
 
Så imorgon har jag och en kompis bestämt att vi ska åka in till stan, shoppa, äta och sedan kolla på bion som hade premiär idag, Cirkeln. Här ovanför ser i trailern till den. Det ska tydligen vara en riktigt "Horror Movie", skräckis. Men vi får se, kommer troligen en liten mini-review här på bloggen efter vi har sett den.
 
Annars då? Inte mycket, min pappa ska bort imorgon också så det blir torsdagsmys, yey!
 
Någon som ska se Cirkeln eller någon annan bio denna vecka? Kommentera. ↓

Tillbaka med SPORTLOV.

 
HEEEJ! Tillbaka... Efter en och en halv månad.. Gud, visst är jag bra?
 
Först vill jag bara säga förlåt, jag suger på att uppdatera och jag vet det, men jag har inte haft någon lust, dels för att min kamera suger och den vill inte ta några bra bilder så jag har stora problem med det. Sedan har jag en ny dator där jag bara har mina bilder från Mallorca senaste året (där finns en ↑) vilket innebär ännu mera problem.
Sista saken, jag har inte Photoshop här. Jag är van vid att redigera och fixa alla mina bilder i Photoshop så nu när jag bara har Gimp på datorn har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag vet inte hur man fixar ljusstyrkan, kontrasten eller något sådant så high five! ✋
 
Jag ska försöka uppdatera ändå och bättre mig tills jag får tillbaka mitt älskade Photoshop och köper en ny kamera, men tills dess, The Vampire Diaries äger och ni måste verkligen kolla på den serien om ni inte har gjort det (Vet, efter här) och ha ett super sportlov med en massor av sport, eller inte....


------------