Kom hem från Stockholm


Så.. I torsdags kom jag hem från Stockholm, där jag varit i några dagar. Jag åkte med min familj till Södertälje och Kolmården i söndags där vi stannade på ett hotell. I lördags åkte vi vidare till Stockholm och i torsdags kom vi då hem.
Jag köpte en del saker som kommer upp på bloggen förhoppningsvis snart.

Imorgon hade jag även tänkt att ta en dag för att enbart sitta med bloggen, har en del inlägg att fixa med bilder och allt samt några saker jag ska beställa från internet och lite andra småsaker. :)

Vi får se hur det går, har spenderat igår och idag att bara läsa och slappa då hela jag har varit helt off, men vi ses imorgon, sov gott! 

Smosh - The Movie

Bara jag som vill se Smosh film? Smosh: The movie, hoppas den kommer till Sverige, snart! Trailern är såå bra och intervjuerna för dom som gick på premiären sa att den verkligen var bra. Premiären var den 22 maj, alltså för några dagar sedan, klockan 6pm i amerikansk tid.
Jag har lagt in trailern för ni som vill kolla här nedanför. ☟
 
För er som inte vet vad Smosh är, två killar nämda Ian Hecox (till vänster på klippet) och Anthony Padilla (till höger) som gör roliga videos, bara gå och kolla in dom, klicka HÄR!