Ny header, IGEN!

 
Gud, jag har ändrat header IGEN! Jag vet att detta är typ femte gånger på ett halvår eller något? Men jag har aldrig varit riktig nöjd så varje gång jag går in på min blogg tänker jag "Usch, måste göra om den där någon gång". Det blir aldrig av och jag vet inte vad jag ska göra men idag har jag haft allmänt tråkigt (hela dagen) så jag slängde ihop lite text och bilder och blev faktiskt väldigt nöjd. Denna headern gjorde jag faktiskt i picmonkey.com  vilket är väldigt annorlunda för mig då jag alltid gör mina saker i Photoshop, men eftersom jag nu kan förklara mig en stor idiot på Gimp så är det väl picmonkey som gäller.
 
Annars var jag ute och sprang på morgonen, duschade och har sedan dess suttit här, bloggat, läst, spelat Sims och lite sånt.
 
Vad har ni haft för er denna söndag? Något roligt? (Skola imorgon, ingen är taggad (tror jag)).
 
 

Shopping - Lindex, H&M

Igår var jag iväg och handlade lite nya kläder, blev riktigt, riktigt nöjd med sakerna jag kom hem med så jag tänkte att jag kunde dela med mig av dessa underbara saker. Köpte även en skinnjacka från J&V Store (inte äkta skinn), dock har dom ingen webshop så jag hittar ingen bra bild på jackan, men underbar är den!
 
Alla bilder är tagna från hemsidorna eftersom min kamera fortfarande suger men jag hoppas det är okej, ni kommer antagligen få se dom i ett inlägg senare på mig, hur dom sitter och allt det där.
 
Kommentera om ni vill produkter på detta sättet eller om ni vill se dom när jag tar kortet! ☟
 
(Klicka på bilden för att komma till produkten)
 

 

JFR - 20% på HELA sortimentet!

Produkter: 123456
(Klicka på bilden för att komma till hemsidan)
 
Har fixat en rabattkod till er, 20 procent på HELA sortimentet hos jfr.se! Om du inte redan känner till hemsidan så säljer dom allt från kläder till smink till accessoarer och massa annat.
 
Det bästa är att dom redan har satt en del grejer på rea, det lägsta priset man kan hitta massor av saker på är 5 kr, hur sjukt är inte det? Rabattkoden går att använda på dessa grejer, men inte kombineras med andra rabattkoder. Den kan användas till den 10 mars, vilket är om tre dagar så snabba er! Funderar själv på att beställa hem några grejer.
 
 
Pssst... Ovanför på bilden ser du några av mina favoriter från hemsidan, vilka är era? Kommentera och låt mig få veta! ☟