Mästerkatten med Stövlar

Sitter på ett kalas just nu, precis ätit morotskaka (btw, sååå god) och vet inte riktigt vad man ska blogga om.

Photoshop is back, en ny vlog från fjällen kommer upp troligen imorgon, älskar musiken och redigeringen i denna. Provade på Photoshop's redigering för videos och är riktigt imponerad av effekterna, och en del annat, älskar! Vi får se när nästa kommer upp, förhoppningsvis inte tre månader efter vad den skulle komma upp.

En bild från när vi var på biblioteket, mästerkatten med stövlar (heter han så?)! 

HTML-Koder #1

 
Så när man jobbar med att designa sin blogg så finns det en hel del HTML-koder man kan använda, hur man lägger in en bild, länkar, överstrucken text med fler. Idag hade jag tänk visa hur man vänsterjusterar, högerjusterar och centrerar med hjälp av HTML.
 
 
Kod för centrera 1:
    <div align="center">Text/Kod Här</div>
 
Kod för centrera 2:
    <center>Text Här</center>
 
Kod för högerjustera:
    <div align="right">Text/Kod Här</div>
 
Kod för vänsterjustera:
    <div align="left">Text/Kod Här</div>

Ja Jag Har Mens, Hurså?

Klicka på bilden för att köpa boken på Adlibris.com.
Efter Clara Henry släppte sin bok så kände jag mig bara tvungen att klicka hem den, så idag fick jag den! Jag har läst ungefär halva (kanske hoppat lite, whoops 😝) men så himla bra! 
Den tar tillexempel upp om en pungspark gör lika ont som att föda ett barn, en hel del lifehacks, men framförallt hur i sjutton det går ihop att lika mycket pengar som man lägger ner på bindor med mer i hela sitt liv, kan kosta lika mycket som att man skulle kunna gå ut och köpa en ny MacBook vartannat år i tolv år(!?).
 
Boken kostar 150 kr på Adlibris.com, vilket är helt klart värt det. Här hittar ni den.