GIVEAWAY! CosmeticTreasures

 

TÄVLING AVSLUTAD, VINNARE @FIATIPSAR PÅ INSTAGRAM

Nu kommer äntligen det spännande som jag har pratat om, en TÄVLING! Ni kan vinna en av de fyra kroppskrämerna som kommer från märket sea of spa, där olika mineraler från döda havet har inkluderas i deras produkter. 

Tävlingen är i sammarbete med hemsidan cosmetictreasures.se så se till att kolla in den! Tjejen som äger den är helt underbar.

Det du gör för att delta i tävlingen är att:

1. Gilla Cosmetic Treasures på Facebook, länk HÄR (funkar det inte? Sök på "Cosmetic Treasures"). Har du inte Facebook så fråga om du får låna dina föräldrars eller någon kompis. MEN det är även okej att vara med utan Facebook om du inte har.

2. Följ @makeupdays och @cosmetic_treasures på Instagram, länk HÄR & HÄR. Då tävlingen är utsprunlingen ett tack till alla mina Instagramföljare.

3. Kommentera här (eller på Instagram) vilken som är din favorithandkräm av dessa på bilden och varför. Kommentera även ditt Instagram namn.

Läs om dem här:

Avokado & Calendula

Havtorn & Morot

Honung, Olivolja & Propolis

Shea & Aloevera

Du kan endast vara med en gång, men se till att tipsa alla dina vänner, okända och grannar!

Tävlingen avslutas 10/2 klockan 24.00!

Ha en superbra fredag! ♡

Chocolate

 
 
 
Jag är så himla sugen på choklad, och red velvet, och godis, och choklad! Har dock inget av dem hemma, vilket suger. Haha, idag har jag typ jobbat, eller redigerat ett par bilder till "den stora grejen" och redigerat en video. Nu sitter jag här och skriver och sedan ska jag gå ner och läsa. #målattläsa50böcker #läsnarkoman
 
Och bara för att varna er, sök aldrig "Chocolate tumblr" på google, det minskar inte erat chokladbegär. Snarare höjer... Väldigt mycket.
 
 

Super Exciting Thing

Bild från instagram, så jup. Nu har all snö regnat bort dock. Annars, om ni inte sett, har jag bytt bakgrund och bakgrunden här runt inläggen, gillar det! ♡
Sedan vill jag säga att jag har en riktigt spännande sak på gång, så för att inte missa den, följ mig på @makeupdays eller @mydayishappy på Instagram. Det kommer även ut här på bloggen. 
 
Annars, inget, skola som vanligt. Sedan ska vi praoa vecka 6, vilket kommer bli så roligt, haha!
 
Hur är det med er? 😘


------------