Captain America - Civil War

Så förra veckan (i lördags) var jag på bio med min best friendo och vi kollade på den nya Captain America - Civil War (#superhjältefas). Jag trodde att det skulle vara väldigt mycket fajt och inte så mycket story till det hela, men det var verkligen tvärtom! Och på ett bra sett, då jag verkligen blev positivt överraskad. 

Filmen handlar om Cap och hans lag Falcon, Ant-Man, Agent Barton (Hawkeye), Bucket/Bucky, Scarlet Witch och Sharon Carter som är Peggy's dotter. Som då möter Iron Man's lag War Machine, Agent Romanoff (Black Widow), Black Panther, The Vision och Spider-Man. Överlag är det om Cap och Tony som är oense om de ska gå med på ett kontakt samt om de ska fängsla in Bucket eller inte. Men sedan är det även så mycket till själva historien för det kommer upp fler saker hela tiden och tillslut så är det bara inte om Bucket utom om alla andra också. 

Första filmen är fortfarande bäst, men så är det ju alltid. Men denna var verkligen bra, dessutom älskar jag slutet, för nu måste det komma en till film om Cap!

Nelly - Dresses

Kollage: Under 200kr på Nelly!
 
1 Här ♡ 2 Här ♡ 3 Här ♡ 4 Här
Dessa klänningar tho, gillar verkligen! Riktigt naturliga färger men samtidigt något riktigt snyggt. Både något som man kan klä ner och upp, vilket är sådana kläder jag älskar!
Klicka på länken för att komma till produkterna.
 
Detta inlägg är sponsrat. Texten och åsikterna är mina egna.

Nelly - Classy Pants

Kollage
 
1 Här ♡ 2 Här ♡ 3 Här ♡ 4 Här
Jag älskar byxor som inte är jeans, sorgligt men sant. Så därför brukar jag ofta gå till kalas och sådant i "snyggare" pösiga byxor, och ja. Dessa på bilden är verkligen såå snygga. Jag ÄLSKAR 1, 2, 3 och kanske 4 också, hehe...
Klicka på länken för att komma till produkterna.

Detta inlägg är sponsrat. Texten och åsikterna är mina egna.