Info - Skolan

 
Okej, så i måndags började jag skolan och det var ganska nytt för oss alla i den klassen jag har gått i eftersom våran skolan och en annan skola har slåts ihop. Alltså går F-2 (vi har F i stället för 0) på vardera skola, 3-6 går i den skolan jag inte har gått i och 7-9 går på min "gamla" skola.
Alltså skulle jag och min klass flytta till en annan skola, vi hade delat upp klassera sedan tidigare, A och B. Jag går i A och det är jag glad över, dock kom en av mina bästa vänner i klass 6B.
 
Hur som helst så går ju jag i 6:an och det innebär natiolla prov till våren och betyg till både jul och sommaren. Därför vill jag att ni ska veta att jag kommer prioritera skolan före bloggen. Alltså kommer allt som har med skolan att göra, läxor, förhör, ämnen, prov och allt annat komma före min blogg. Självklart kommer det hända roliga saker också, jag kommer få en egen iPad, det kommer bli skolfoto, vi kommer simma, det kommer nya ämnen som språk (jag har valt spanska) och hemkunskap.
 
Detta gör jag för att jag vill ha så bra betyg som möjligt, jag vill gå ut ur 6:an och känna att jag gjorde mitt allra bästa och jag kunde inte gjort något bättre. Om jag prioriterar bloggen före skolan kommer jag kanske lämna in läxor försent och få F på prov, och det vill man ju inte, eller hur?
 
Jag kommer absolut försöka blogga med minst 1 inlägg per vecka men jag måste ändå tänka på skolan först. Jag kan ju inte skippa en vecka i skolan bara för att skriva 5 inlägg per dag till er.
 
Även om detta ser ut som att jag inte bryr mig ett skit om bloggen så har ni fel, bloggen är ett av mina absolut bästa saker som har hänt mig och ni är det absolut bästa jag vet men jag hoppas ni förstår detta.
 
Detta är absolut inte bara jag som gör utan i princip varenda bloggare, instagrammare och youtuber så det ska vi inte få något hat över.
 
Det tar tid att fixa ett instagraminlägg, det tar tid att fixa ett blogginlägg och det tar tid att fixa en video.