ct MyDayIsHappy - Upplevelse.com - Julpaket

Upplevelse.com - Julpaket

 
Minns ni att jag gjorde ett inlägg med upplevelse.com i juli? Om ni inte har sett fåt ni jättegärna läsa det här. Jag har även skrivit om hur du använder dig utav hemsidan där.
Hur som helst så hade jag nu tänkt göra ännu ett inlägg om denna hemsida. Det är ju så att julen börjar närma sig (så fort!) och då behöver man (obviously) köpa julklappar.
 
För er som då vill ge bort något speciellt och lite unikare så har upplevelse.com skaffat sig en flik (den hittar ni här) på deras hemsida där du går in och väljer först och främst vem du ska köpa till. Henne, honom, billigt, pojkvän, samt några andra som finns att välja. Jag valde henne, nu kommer det då upp en hel del olika förslag man köper via upplevelser.com. 
 
Jag fastnade så för en "Äventyrsbana" (länk här), såå kul det hade varit att utmana sina tjejkompisar att vandra högt upp i luften och åka linbana. 
Som romantiskt, eller för vem som helst egentligen så finns det något som heter "Middag i Mörker" (länk här) där man sitter i en kolsvart lokal och blir serverad mat, lyssnar på musik och annat. 
Och typ en av mina personlinga favoriter som jag hittade under honom, "Prova på pistolskytte" (länk här)
 
 
Så hur använder du dig utav upplevelse.com då? Jo, det du gör är att du väljer ut vad du vill köpa, om du inte kan bestämma dig så finns alltid presentkort (trust me, det är alltid uppskattat). Nu ska du välja hur många personer som ska med. 2? 3? 5? Fyll i och tryck sedan på köp. Fyll i dina och mottagarens uppgifter, antingen skickas det genom e-post eller brevlådan. Sedan ska mottagaren gå in på upplevelse.com/boka och fylla i sitt värdebevisnummer. Nummret står i boxen som kom på posten eller i värdebeviset. Tryck på boka och UPPLEV! (See what I did there?)
 
 
Detta inlägg är sponsrat. Texten och åsikterna är mina egna.
 
 

Amanda Forsman

Kul tips :)

Svar: Tackar ♡
Filippa

Emelie

Verkar så kul att göra sånna grejer! Asså sånt som är lite "extra speciellt".

Svar: Eller hur! ツ
Filippa

Alice

Min första lucka är avslutad, du hittar vinnaren + nästa tävling här: http://alicelindstrom.se/2015/december/lucka-2.html#comment förlåt om du inte gillar såna här kommentarer!