Varför skriver du alltid på engelska?

 
Fick denna fråga på min instagram från en person som jag tänkte ta upp. Varför skriver du på engelska? Jo, varför gör jag det?
För er som följer mig på instagram så vet ni nog att jag skriver på engelska. Jo, jag skriver på engelska delvis för att jag har följare från andra länder som jag vill ska förstå mig när jag skriver.
Svenska är ju ett av världens svåraste språk att lära sig så att förstå om jag då skriver på svenska för personer som är uppvuxna och lever i tillexempel England är nog ganska svårt.
Tänk er att en person skriver på kanske Spanska, om ni då inte har läst och lärt er det språket innan så kan det ju vara ganska svårt att förstå personen.
 
Dessutom tycker jag att Engelska är ett sådant härligt och bara underbart språk. Jag älskar att både prata och skriva på Engelska är "just amazing".

Sedan har jag även haft kontakt med en person från Finland och då har vi varit tvungna att skriva Engelska till varandra för att hon kanske inte förstår Svenska och jag kanske inte förstår Finska. Så Engelska är ett slags språk där man kan nå alla personer men framförallt förstå alla personer.

Nu vill jag inte att ni ska tro att jag skyltar med mina följare från andra länder, för det är absolut inte vad jag försöker göra. Bara så ni kan få en inblick eller vad man ska kalla det.
Hoppas ni i alla fall förstår lite bättre nu även om inlägget blev ganska långt.
 
Ha en underbar dag!